Međunarodni transport robe

Do svih svetskih destinacija

Međunarodni  transport predstavlja najzahtevniji oblik transporta. Kako bi Vaša roba bezbedno i pravovremeno stigla sa jednog mesta na drugo, postoji niz značajnih faktora koji se moraju razmotriti i uzeti u obzir prilikom organizacije transporta.

Naš tim stručnjaka je tu da ponudi optimalno transportno rešenje, odgovori na zahteve i izađe u susret svim Vašim potrebama.

Bilo da se radi o zbirnom transportu robe, parcijalnim (PTL) ili komplet (FTL) utovarima, možete računati na pre svega sigurnu i povoljnu uslugu.

Možemo ponuditi prevoz kako standardne (komercijalne robe), tako i opasnih materija (ADR), vangabaritne robe, prehrambene, kao i svake druge robe koja je osetljiva na promenu temperature.

 

Međunarodni drumski transport vršimo vozilima svih nosivosti:

– šleperima sa ceradom (komplet, mega prikolicom ili tandem vozilom)

– šleperima hladnjačama

– solo kamionima (cerade, furgoni, hladnjače)

– kombi vozilima (sa i bez temereturnog režima)

– pikap vozilima (furgoni i hladnjače)

Da je kvalitet usluge naš primarni cilj, pokazuju sledeće činjenice:

– Sva vozila su pokrivena CMR osiguranjem

– Politika našeg poslovanja je usklađena sa ISO standardom

– Naša vozila su opremljena GPS sistemima za praćenje tako da u svakom trenutku možete da dobijete informacije o statusu Vašeg transporta i robe

Po potrebi organizujemo i usluge carinskog zastupanja, kako za izvozna/uvozna carinjenja u Srbiji, tako i za izvozna carinjenja u EU ili Turskoj.

Obezbedite nas potrebnim informacijama na početku a sve ostalo prepustite nama. Zadovoljni klijenti kao ključnu prednost naše saradnje navode upravo osećaj sigurnosti, lagodnosti i poverenja. Ovo je prilika da se posvetite ključnim tačkama unapređenja Vašeg poslovanja, a transport i logistiku prepustite nama.

USLUGE

BRZ TRANSPORT U KONTROLISANIM TEMPERATURNIM USLOVIMA

TRANSPORT LEKOVA I FARMACEUTSKIH PROIZVODA

ŠPEDICIJA I SKLADIŠTENJE

Tim za planiranje: +381 69 369 03 56

Tim za planiranje: +381 69 369 03 56

© PURELOGISTICS 2021