Zbirni transport robe

Do svih evropskih destinacija

Zbirni prevoz robe karakteriše primarno povoljna cena transporta i ona dominira kao najtraženija u odnosu na ostale zahteve u isporuci. Tranzitno vreme je nešto duže u odnosu na klasičan transport gde se zakupljuje ceo tovarni prostor u vozilu, ali se zauzvrat dobija značajno niža cena prevoza robe. Korisnici usluga transporta roba se odlučuju za zbirni transport najčešće onda kada je vrednost robe niska i sama cena transporta značajno utiče na dalju prodajnu vrednost robe.

Najčešća nedoumica kod klijenata pri zahtevu za zbirnim transportom robe glasi: Koliko moja roba zauzima prostora u kamionu? Računanje zakupa tovarnog prostora vozila se vrši po principu zauzimanja dužnih metara korisnog tovarnog prostora šleperske poluprikolice. Iskorišćena površina zavisi prvenstveno od dimenzija paleta na kojima je roba složena. Za standardne šleperske prikolice širine 2,45m  i standardne europalete dimenzija 800x1200mm „računica“ je sledeća:

  • Jedna europaleta zauzima 0,4m dužna tovarnog dela kamiona,
  • Dve europalete zauzimaju 0,8m dužnih tovarnog dela kamiona,
  • Tri europalete zauzimaju 1,2m dužnih tovarnog dela kamiona,
  • Četiri europalete zauzimaju 1,6m dužnih tovarnog dela kamiona,
  • Pet europaleta zauzimaju 2m dužna tovarnog dela kamiona…..

Tovarni prostor u kamionu deli se izmedju više klijenata i plaćate samo onoliko prostora koliko Vaša roba zauzima u prikolici.

Gde god da se Vaša roba nalazi u Evropi, a treba je transportovati uz što manje troškova do odredišta, možemo Vam ponuditi uslugu transporta po ekonomičnim cenama. Kontaktirajte nas. Ponudićemo Vam najpovoljnije rešenje.

USLUGE

BRZ TRANSPORT U KONTROLISANIM TEMPERATURNIM USLOVIMA

TRANSPORT LEKOVA I FARMACEUTSKIH PROIZVODA

ŠPEDICIJA I SKLADIŠTENJE

Tim za planiranje: +381 69 369 03 56

Tim za planiranje: +381 69 369 03 56

© PURELOGISTICS 2021