Avio transport robe

Do svih svetskih destinacija

Pure Logistics pruža cenom usluga i kvalitetom izuzetno dobra rešenja za transport robe avionima (cargo ili putničkim avionima, koji imaju mogućnost transporta tereta).

Nudimo Vam usluge avio transporta po principu “od vrata do vrata”, jer organizujemo preuzimanje pošiljki sa adrese pošiljaoca, odvozimo do aerodroma, odakle dalje nastavljamo realizaciju transporta avionima i tako sve do dostave robe na konačnu adresu primaoca po nalogu.

Pratimo Vaše pošiljke 24/7, šaljemo Vam izveštaje o trenutnom statusu i očekivanom vremenu pristizanja robe na dogovorenu adresu.

Organizujemo takodje avio transport pošiljki na zahtevanim temperaturnim režimima od -25°C do +25°C.

Avionski transport sveže ili smrznute robe – U saradnji sa renomiranom svetskom avio kompanijom, u mogućnosti smo da Vam ponudimo rešenje za avio transport robe u kontrolisanim temperaturnim uslovima.

Preko nas imate mogućnosti:

  • najma avio frigo kontejnera,
  • najma termo ćebadi,
  • kupovine stiropornih kutija i suvog leda za potrebe transporta robe avionom,
  • kupovine kutija za pakovanje opasne robe za transport avionom (dangerous goods).

Stiroporne kutije i suvi led donosimo na adresu pošiljaoca robe u Srbiji i pred Vama pakujemo robu koja se dalje otprema ka kupcu.

Napravili smo optimalan balans izmedju brzine i troškova, pa Vas sa zadovoljstvom pozivamo da nam se pridružite.

 

Potrebne informacije za formiranje ponude za avio transport su:

  1. Bruto težina robe;
  2. Način pakovanja (kutije, sanduk, rolna, paleta…);
  3. Dimenzije koleta – obavezno je dimenzije da budu u formi : dužina x širina x visina. Poželjno je da dimezije budu iskazane u cm;
  4. Vrsta robe;
  5. Aerodorom polaska, kao i aerodrome opredeljenja. Događa se da pošiljalac nema informaciju sa kog aerodroma bi roba krenula (kod uvoznih pošiljki), pogotovu ako se radi o EXW pošiljama, pa je neophodno da imamo poštanski broj pošiljaoca, da bismo znali koji aerodorom da ponudimo kao opciju polaska. Na isti nači postupamo i kada je izvoz u pitanje kada pošiljalac nema informaciju koji je aerodrom opredeljenja.

Korisno je da nam javite ukoliko imate informaciju do kog roka roba mora da bude na odredištu, pre nego što Vam pošaljemo transportno rešenje. Transparentnošću dolazimo do optimalnog rešenja na zadovoljstvo svih.

USLUGE

BRZ TRANSPORT U KONTROLISANIM TEMPERATURNIM USLOVIMA

TRANSPORT LEKOVA I FARMACEUTSKIH PROIZVODA

ŠPEDICIJA I SKLADIŠTENJE

Tim za planiranje: +381 69 369 03 56

Tim za planiranje: +381 69 369 03 56

© PURELOGISTICS 2021